ته‌چین فیروزکوهی

مواد لازم

مواد
گوشت سردست گوسفندی
شوید
برنج
روغن حیوانی
زعفران
نمک
گرد غوره
دارچین
نمک
آلو

خرید مواد لازم از دیجی‌کالا

طرز تهیه ته‌چین فیروزکوهی

۱.
برای پخت این غذا بهتر است از گوشت سردست گوسفندی یا گردن و یا ماهیچه استفاده کنید. تکه‌های بزرگ گوشت تازه را داخل آب جوش قرار داده و کف‌گیری کنید و سپس گوشت‌ها را با آب داغ شسته و کنار بگذارید.
۲.
شوید تازه را خرد کنید. برنج را از سه یا چهار ساعت قبل در آب و نمک غلیظ خیس کرده و سپس بجوشانید و کمی خام‌تر آبکشی کنید.قبل از آبکشی کردن شوید را به برنج اضافه کنید. بهتر است برنج خوش نمک باشد.
۳.
کف قابلمه را کمی روغن حیوانی، زعفران و نمک بریزید و سیب زمینی‌ها را ته قابلمه بچینید. به خاطر زمان پخت طولانی این غذا بهتر است کف قابلمه را سیب زمینی بچینید. یک لایه برنج داخل قابلمه ریخته و بعد از آن مقداری گرد غوره و دارچین روی برنج بپاشید. سپس گوشت ها را روی برنج قرار داده و دوباره گرد غوره و نمک و زعفران اضافه کرده و مقداری آلو کنار گوشت ها قرار دهید و دوباره یک لایه دیگر برنج بریزید. در صورت تمایل مقداری دارچین برای خوش عطر شدن اضافه کنید و در آخر مقداری زعفران و روغن حیوانی اضافه کنید.
۴.
نکته‌ی اصلی این غذا طبخ آن است. به خاطر وجود گوشت خام در این غذا حرارت باید پایین باشد و به مدت سه ساعت گوشت و برنج پخته شود. این غذا را می توانید در فر هم درست کنید که در این صورت دمای فر ۱۶۰ درجه باشد.

دیجی‌کالا مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب درآمد و مشهور شدن استعدادهای تولید محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای دیجی‌کالا در «استاندارد حرفه‌ای محتوا و تصویر» دارند. افراد حاضر در پروژه‌ی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجی‌کالا، به طور مستقیم از دیجی‌کالا کسب درآمد می‌کنند.

بخوانید  امیر عبدی به نیمه نهایی کشتی فرنگی قهرمانی آسیا رسید

دیجی‌کالا به‌سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه‌ای دارند، فراهم می‌کند. اگر فکر می‌کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجی‌کالا مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه‌ی زیر کلیک کنید.

درباره‌ی دیجی‌کالا مگ تَلِنت

منبع

مطالب مرتبط

مطالب تصادفی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *